Jovana Banović.

Jovana je uvijek svoja. A kako bi takva i ostala i sačuvala svoje #prirodnoJa, odrekla se puno toga, no to je nikad nije spriječilo da na svijet oko sebe gleda radoznalo i vidi u njemu bezbrojne mogućnosti, a ne prepreke.

Ona je inovator, istraživač i vječita skitnica pa ju možete naći na raznim adresama – od prašuma Indonezije, preko zabačenih mediteranskih sela do bliještećih europskih metropola. Uz puno hrabrosti i volje, odlučila je krenuti svojim putem i pokrenuti vlastiti home decor brand https://www.instagram.com/spora_herbarium/. Svoj talent, kreativnost i upornost pretočila je u mala ogledala ljepote koja je odlučila podijeliti sa svima. Sama osmišljava dizajn, fotografira i uređuje video sadržaje.

Jovana je moj uzor koji me potiče da dajem najbolje od sebe i uvijek mi je podsjetnik kako je uz dobru volju, biti svoj, zapravo najbolji recept za uspjeh i sreću.

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima