Pravila nagradnog natječaja 'Pokaži svima svoje #prirodnoJa!'

1) UVODNE NAPOMENE

Studenac d.o.o., Matije Gupca 120, 34551 Lipik, Republika Hrvatska, OIB: 02149349427 (u daljnjem tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: 'Pokaži svima svoje #prirodnoJa!' (u daljnem tekstu: Nagradni natječaj).
Nagradni natječaj se održava u razdoblju od 06.05.2019. do 30.06.2016. na www.studena.hr u svrhu promocije.

Pravila Nagradnog natječaja objavljena su na internet stranici www.studena.hr.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Zaposlenici Organizatora i partnera Organizatora koji su izravno povezani s provedbom Nagradnog natječaja kao i članovi njihovih užih obitelji ne mogu sudjelovati u Nagradnom natječaju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je izvršiti prijavu putem obrasca za prijavu koja se nalazi na www.studena.hr/kreiraj-majicu/.

Sudionici ispunjavaju svoju prijavu na način da putem aplikacije na www.studena.hr/kreiraj-majicu/ generiraju svoju Prirodno osobinu, izaberu vrstu majice (muška majica, ženska majica), veličinu (S, M, L, XL, XXL) te opišu svoju osobinu kojom su u životu probili led i pokazali svijetu svoje #prirodnoJa (minimalno 100, maksimalno 200 znakova). 
Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, smatra se da sudionik neopozivo i bezuvjetno prihvaća pravila i uvjete sudjelovanja u Nagradnom natječaju. 
50 najoriginalnijih odgovora prema izboru članova žirija osvojiti će jednu od 50 personaliziranih majica prema njihovim generiranim prijavama i PrirodnoJa knjigu. Svaki sudionik može samo jedanput sudjelovati u ovom Nagradnom natječaju i može osvojiti samo jednu nagradu.  
O dobitnicima nagrada odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikša Farac, Ivana Šeremet i Mladen Gvozden. 
Rezultati izbora dobitnika su konačni. Ne postoji mogućnost žalbe.

4) DODJELA NAGRADA

Imena i prezimena dobitnika Organizator će objaviti  10.7.2019. na web stranici www.studena.hr.
Dobitnici nagrade bit će obaviješteni e-mailom o dobitku roku 7 dana od objave dobitnika. Dobitnik je obavezan javiti se u roku od 7 dana od primitka obavjesti o osvojenoj nagradi. Ukoliko se Dobitnik ne javi, nagrada će ostati nepodijeljena i organizator je može iskoristiti u bilo koju drugu svrhu. 
Osvojene nagrade, za koje je Organizator zaprimio potvrdu primitka obavijesti o osvojenoj nagradi, bit će poslane dobitnicima nagrada preporučenom poštom na adresu navedenu u Prijavi u roku 30 dana od primitka potvrde primitka obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu poslanu putem pošte, smatrat će se da se odrekao nagrade i time Organizator nema obveze prema njemu.  
Nije dopuštena zamjena nagrade za novac ili bilo koju drugu vrijednost od nagrada navedenih u ovim Pravilima.
5) POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.
6) RJEŠAVANJE SPOROVA
U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Popunjavanjem obrasca prijave Sudionik daje svoju izričitu privolu za obradu njegovih osobnih podataka. Pružanje osobnih podataka nužno je za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.
Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja, sukladno uvjetim o obradi osobnih podataka određenim na: https://studena.hr/informacije-o-obradi-osobnih-podataka-fizickih-osoba-koje-sudjel/.
Sudionici slanjem Prijave potvrđuju da Organizator, u skladu s potrebama Nagradnog natječaja, ima pravo na objavu, proizvodnju i distribuciju sadržaja kreiranog od strane Sudionika Nagradnog natječaja u svrhu objave dobitnika te promocije Nagradnog natječaja i proizvoda obuhvaćenih kampanjom #prirodnoJa!.

8) PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.studena.hr

9) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.studena.hr.  

Zagreb, 01.05.2019.

Studenac d.o.o.
 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi „kolačiće“ (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvata kolačića možete podesiti u vašem internet pregledniku, a više o kolačićima možete pročitati na Više informacija i Pravila o kolačićima.

Prihvaćate li upotrebu ovih kolačića?

Ovi su kolačići potrebni radi osnovnih funkcionalnosti internetske stranice i samim time su uvijek omogućeni. To uključuje spremanje tvojih postavki vezanih uz odabir kolačića, kako bi bile zapamćene prilikom tvojeg ponovnog posjeta ovim internetskim stranicama. 

Internet stranica studena.hr/prirodnoja.hr koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti.

Pravila o kolačićima